1

Vkna!

Vkna grundades 2014 utifrån ett driv att få vara med och bidra till verklig förändring inom organisationer. Att alla människor ska kunna trivas, komma till sin rätt, få lika förutsättningar och må bra på sin arbetsplats. Vår ambition är att få följa verksamheter över tid och vara med om de positiva resultat som en mer jämställd, jämlik och tillgänglig arbetsplats innebär.

Johanna

Johanna

Grundare och VD

Johanna var med och startade Vkna utifrån en vision om att kunna åstadkomma verklig förändring inom organisationer med hjälp av jämställdhet och jämlikhet. Förutom att ständigt hålla Vkna under utveckling så är Johanna en van utbildare som håller workshops och utbildningar på ett både pedagogiskt och inspirerande sätt. Johannas expertområden är genus, normer och funktionsvariation.

Anette

Anette

Kommunikationsansvarig

Anette är expert på hbtqi-frågor. Som konsult i Vkna håller Anette i workshops, metodutvecklar verktyg och producerar material och övningar. Anette ansvarar även för Vknas kommunikation och sociala medier.

Robin

Robin

IT-ansvarig

Robin står för den digitala utvecklingen hos Vkna och är den som omvandlar Vknas visioner och idéer till konkreta, digitala lösningar för att passa organisationer och arbetsplatser. Robin brinner även lite extra för funktionsvariationsfrågan.

Dessa företag har Vkna:t!

Skip to content